Kookworkshop

Koken met de mamma’s van de streek


De mamma’s van Salento laten je hun handigste technieken en eeuwenoude recepten zien en delen hun passie voor de juiste wijn bij een gerecht. Dit alles uiteraard alleen met lokale seizoensproducten van hoge kwaliteit. De kookworkshop is inclusief lunch en een mini wijnproeverij en duurt van 10:45 tot 14:00/14:30. Kosten: 90,- p.p.


Boottocht

Zeilen langs de Adriatische of Ionische kust


Ontspan je aan boord van een prachtig zeilschip! Omdat er een ervaren crew aan boord is, hoef jij je alleen druk te maken over waar op het dek je gaat zitten genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Je zeilt langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden en geniet onderweg van een heerlijke lunch. Zin om even te zwemmen? Ga dan snorkelen in zee. De dagtrip duurt van 10:00 tot 17:00. Kosten: 80,- p.p. Ook halve dagen zijn mogelijk.


Relaxen

Relax, renew, refresh


Massages zijn heilzaam, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek: door positieve lichamelijke aanraking ontspan je je en maak je het knuffelhormoon oxytocine aan, wat je een veilig en geborgen gevoel geeft. Bovendien activeert het je zenuwstelsel, afweersysteem en doorbloeding. Pure ontspanning dus! Onze masseuse geeft je een heerlijke, volledige lichaamsmassage (voor- en achterzijde, handen en voeten) met verwarmde olie op een massagetafel in je eigen kamer. Kosten: 50,- p.p. voor 60 minuten.