Gezellige en sfeervolle kamer voor elk seizoen

De Oceanroom is een lichte en gezellige kamer met 2 losse bedden die samen een kingsize bed vormen. De kamer beschikt over een balkon en een (gedeelde) badkamer buiten de slaapkamer.

Faciliteiten

Airconditioning, handdoeken, handzeep, fohn, drinkbekers, wattenschijfjes en oogmake-up remover.

Toeristenbelasting

2,50 p.p.p.n.

Het laagseizoen loopt van 1 april t/m 30 april en van 1 oktober tm 31 oktober.
Het hoogseizoen loopt van 1 mei t/m 30 september.

Minimaal verblijf van 3 nachten.
Prijzen zijn inclusief het Little Dolce ontbijt.

Little Dolce ontbijt

Speciaal voor de gasten van Little Dolce hebben we een heerlijk, internationaal en lokaal ontbijt samengesteld, dat met de dag verandert, met bijvoorbeeld koffie, thee, water, eitjes, broodjes, croissants, yoghurt, cornflakes en muesli, vers fruit van het seizoen, jam, kaas en ander hartig beleg. Bij mooi weer – en dat is in Puglia gelukkig bijna elke dag – geniet je van je uitgebreide ontbijt op ons eigen dakterras. Als dat geen goed begin van de dag is!

Twee keer per week is het Little Dolce ontbijt uitbesteed aan het gezellige cafeetje Doppiozero. Daar eet je je ontbijt zoals de Italianen dat ook doen: een kopje koffie of thee, en een croissantje of andere zoetigheid naar keuze en een glaasje sap. Italianen nuttigen hun ontbijt vaak aan de bar en hup, weer door. Maar jij mag er natuurlijk gerust ook langer over doen en er even lekker bij gaan zitten – op het fijne terras bijvoorbeeld.